Projekt "Chutě moravského Slovácka" - zážitky také pro jazyk, nos a ucho

oskoruse.jpg
Náš letošní příspěvek k pozvednutí gastronomické úrovně semináře a "baroknímu" doplnění vašeho spokojeného prožití pobytu v Uh.Hradišti všemi smysly. V některých případech dojde i k doplnění slováckou muzikou. Nejen filmem živ je člověk ;o)

Ve spolupráci s Regionem Slovácko, Městským informačním centrem Uh.Hradiště a dodavatelskými subjekty se vám budeme po tři dny semináře snažit malinko otevřít obzor chutí a vůní moravského Slovácka a to v tomto tematickém vymezení:

Pátek 30.11. Den vína a koláčků

Sobota 1.12. Den medoviny, oskorušovice, dalších ovocných pálenek a klobásek

Neděle 2.12. (viz i Doprovodné akce/Zimní kino) Den horkých nápojů (svařené víno, teplá medovina, alko i nealko punč) a trdelníku

kost.jpg
tip-orechovka.jpg

Městská kina Uherské Hradiště | www.mkuh.cz | 2011

DAT
Realizace a provoz Dat